Ο άνθρωπος εν χτηνό τζαι ειδού η απόδειξη Κύριο

Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 19:30 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Ταινιες Διαβάστηκε 131 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάποιες φορές, οι ταινίες τζαι οι ιστορίες τους λαλούν μας την αλήθκεια. Θα σας αφηγηθώ ένά έργο που είτε είσαστε φιλώζοι, είτε όι εννα καταλάβετε ότι το κακό εν το χτηνό ο άθρωπος που το κάμνει τζαι όι τα τετράποδα. Το όνομα του έργου White God

 

Που λαλείς ήταν ένας σχίλλος που τον αγαπούσε πολλά μια κορούα. Τούτη η κορούα έπερνεν τον μαζί της παντού. Το πρόβλημα το μεγάλο ήταν ότι το σχιλούι κανένας εν το ήθελε. 

Οι γονιοί της κορούς ήταν χορισμένοι τζαι ήταν να μείνει ένα μεγάλο διάστημα με τον παπά της που εν ήθελε τους σχίλλους. Ο παπάς της μιτσιάς, έδκιωξεν το σχιλλούι.

Το τι επακολούθησε ήταν το σχιλούι να μεγαλώσει με λάθος πρώτυπα γιατί εκάμναν του τα κάστια τζαι να μεταμορφωθεί σε ‘’δολοφόνο’’ με ιδιαιτερότητες. Επείραζεν τζαι εσκότωνε μόνο όσους τους εκάμναν κακό. Εν η κοινωνία τζαι ο τρόπος που συμπεριφερούμαστεν που μας κάμνουν να καταλήξουμε στον τελικό χαρακτήρα μας. Είτε είμαστε άνθρωποι είτε σχιλούθκια, είτε ότι δίποτε άλλο.

Εγείναν πολλά πράματα, αλλά όπως ξέρουμεν ο μάστρος εν μάστρος. Η κορούα ήταν ο μάστρος του τζαι ήταν ο μοναδικός άθρωπος που τον αγαπούσε τζαι εκτιμούσεν τον. Στο σημείωμα του σεναριογράφου αναφέρετε ότι το έργο είναι μία επανάσταση των καταπιεσμένων τζαι παραλιλίζει το με τους ανθρώπους / τετράποδα που ζουν στο περιθώριο καθώς και με τους μετανάστες.

Πρέπει να το δείτε, γιατί άλλο να σας τα γράφω τζαι άλλο να τα βλέπετε που μόνοι σας.

Θα τελειώσω με το εξής σχόλιο.

Στην Ιταλία αφήνουν τα σχιλούθκια παντού. Στην δουλειά , στα καταστήματα παντού. Σε άλλες χώρες έχουν σχυλούθκια τζα χρησιμοποιούν τα ναυαγωσόστες για να σώσουν τους ανθρώπους.

Η πολιτεία τα πράματα που κάμνει εν λία. Το ίντερνετ όμως έσχη πολλή μεγάλη δύναμη. Τζαι την δύναμη του πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε με τον σωστό τρόπο. Εδημιουργήσαμεν ένα social network όπου να δημιουργούμεν προφίλ των φίλων μας τζαι να βάλλουμε τα αλήθή στοιχεία. Που μεινίσκουν και τα λοιπά. 

Με τούτον τον τρόπο εννα μπορούμε να τα προστατέψουμε τζαι να ξέρουμε τους γείτονες μας να βοηθούν. 

Αρκετές οργανώσεις παράγουν πραγματικό έργο. Όσες οργανώσεις τζαι να υπάρξουν όμως εν τόσες πολλές οι γειτονιές που εν μπορούν να τα ελέγχουν ούλλα. Αμαν αποκτήσει τζαι ο φιλόζωος κόσμος λίη δύναμη, έστω τζαι μέσο του ιντερνετ, τότε εννα μπορούμε να έχουμε πολλά καλά αποτελέσματα , να σώσουμε αρκετά σχιλούθκια τζαι το πιο σημαντικό να ξέρουμεν ότι έχουμε άτομα που μας στηρίζουν με πράξεις τζαι όχι όμως με λόγια. 

Φυσικά δεν πρέπει να ξιάνουμε ότι το να έσχεις σχιλούι, έσχεις τζαι κάποιες υποχρεώσεις που δεν πρέπει να ξιάνουμεν.

 

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.