Καλός άνθρωπος εν τζίνος που εν σκοτώνει στον πόλεμο Κύριο

Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 08:51 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Ταινιες Διαβάστηκε 158 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάποιες φορές αναρωθκιούμαστεν. Άραγε είμαι καλός άνθρωπος; Μπορεί ούλλος ο κόσμος να λαλεί τα καλύτερα λόγια, αλλά τελικά ο καλός ο άνθρωπος ποιος ένει; Τζίνος που κάμνει τα πάντα για να σώσει τον άλλον.  Ο Άγιος άνθρωπος όπως συνηθίζουμε να λαλούμεν. Εννα σας εξηγήσω μιαν αληθινή ιστορία που έγεινε τζαι ταινία.

Ένα που τούτος τους Άγιους ανθρώπους εννα τον δείτε τζαι στην ταινία Hacksaw Ridge.

Όταν ήταν μωρό ο παπάς του ήταν ένας άχρηστος. Πότης , εβιοπραγούσε πάνω στα γυναικοπαιδα τζαι τα λοιπά. Μια μέρα λοιπόν. Ο ήρωας μας εγεννήθηκε στην Βερτζίνια τζαι φυσικά που τα καμώματα του πατέρα του, όταν ήταν μιτσής είσχε τάσεις βίας. Στην συνέχεια αφωθηώθηκε στον θεό. Ούτε παπάς έγεινε ούτε τίποτε. Ήταν ένας καλός άνθρωπος που επίστεφκεν στον θεό τζαι πάνω από όλα στην εντολή ‘’Ού φονεύσεις’’. Ο ήρωας μας το Σάββατο εν ήθελεν να δουλεύκει λόγω της θρησκείας. Τούτο κρατήστε το τζαι εννα καταλάβετε το γιατί.

Πως ένας άνθρωπος όμως ο οποίος μπορεί να συμμετέχει σε έναν πόλεμο τζαι πιο συγκεκριμένα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο να μεν σκοτώνει;

Ήθελεν να πάει γιατί εθεωρούσεν ότι ήταν χρέος του να πάει, όπως ήταν να πάει ούλλος ο κόσμος. Η διαφορά του με τους άλλους, ήταν ότι εν εδέχετουν να ποιάσει όπλο στα σχιέρκα του. Για τούτον τον λόγο επεριπέζαν τον τζαι εκάμναν του τζαι καψώνια.

Η αλήθκεια ένι ότι ενώ είμαι κατά του μέσου, τούτο το έργο δείχνει μας ότι καμιά φορά υπάρχει τζαι η εξέρεση του κανόνα όπου το μέσον μπορεί να κάνει τζαι καλό. Τζιαμέ που ήταν να τον πακεττάρουν τζαι να τον πάρουν σπίτι του, ο παπάς του που ήταν στρατιωτικός συνταξιούχος, έβαλεν μέσο με τον στρατηγό.

Πως γίνεται όμως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν έποιασεν όπλο να γείνει ο καλύτερος στρατιώτης τζαι να σώσει "εχθρούς" τζαι συναγωνιστές;

Κάποιες φορές εν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, ωστόσο αν το θέλεις πραγματικά μπορείς να κάμεις αρκετές καλές τζαι σωστές πράξεις οι οποίες εννα βοηθήσουν οικογένειες να μεν κλέουν. Το να είσαι καλός άνθρωπος εν πολλά υποκημενικό τζαι τούτο καταλάβεις το μόνο αμαν δείς έτσι ταινίες φτιαγμένες από πραγματικές καταστάσεις.

Εννά μπορούσα το εν λόγω έργο να το χαρακτηρίσω με την σημερινή κατάσταση στην Κύπρο, αλλά είμαστεν μιάλοι αθρώποι τζαι ο καθένας μπορεί να εξάγει τα συμπεράσματα του μόνος του.

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο άνθρωπος εν χτηνό τζαι ειδού η απόδειξη