Μεγάλος διαγωνισμός για FIFA & PRO

Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 16:42 Γράφτηκε από τον

Η ιστορία του Pro ξεκινά από τότε  που το έλεγαν Winning Eleven. H πρώτη του έκδοση ήταν το 1995 στην Ιαπωνία. Στην συνέχεια το παιχνίδι μετονομάστηκε σε ISS Pro evolution και τέλος πήρε την τελική του ονομασία σε Pro Evolution από το 2001.

Όταν τελειώσει η ανάγωνση αυτού του άρθρου μπορείτε να δείτε τον διαγωνισμό και τους όρους του.

Εν θα σας διδάξω ΑΕΛΙΣΜΟΝ

Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017 00:21 Γράφτηκε από τον

Το σημερινό άρθρο σην σελίδα μου εν άκρος ΑΕΛίστικο. Τους άλλους οπαδούς εν τους αφορά. Μπορούν να το δκιαβάσουν αλλά εν θα κρίνουν για κάτι που λαλώ που την καρκιά μου.

Κάποιες φορές η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδκια. Τι εννοώ; Ενεν τόσο το ότι εν τα γενέθλια μου, ενεν τόσο ότι εν η τάχα μου η δική μου ημέρα.

Το IQ παπουτσόσικο στην Κύπρο ξανακτυπά.

Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 13:47 Γράφτηκε από τον

Πολλές φορές ρωτούν με τους εαυτούς μας. Ρε μα εν νορμάλ οι ανθρώποι δαμέσα. Η απάντηση που παίρνουμε τες παραπάνω φορές εν αρνητική. Εχουμεν τζαι λαλούμεν.

Κάποτε καθούμαστεν τζαι σκεφτούμαστε πως επερνούσαμε στα παιδικά μας χρόνια. Εφκέναμεν έξω εκλοτσούσαμεν την μάππα, επέζαμεν χωστό τζαι στην ανάγκη αμαν εν εβρίσκαμε αρσενικά μωρά, επαίζαμεν κουμέρες με τες κορούες. Η σημερινή αρθογραφία ένει καθαρά για τα μωρά, πως εκαταλήξαν τζαι με πιο τρόπο χρησιμοποιούν την τεχνολογία. 

Θα χρησιμοποιήσω την φράση που εχρησιμοποιήσα σαν τίτλο κάποιου άλλου πόστ μου. Εκάμαμεν τον μ**** επιστήμη!. Αυτό είναι για μένα το θέμα του ορίου ταχύτητας στο high way.

Καταρχήν γεια σας. Λαλούν με Ελπίδιο Χριστοδούλου τζαι σας καλοζωρίζω στην νέα μου σελίδα. Στην σελίδα τούτη εννα σας γράφω προσωπικές απόψεις για διάφορα θέματα τα οποία πιστεύκω αξίζει τον τρόπο να τα συζητήσουμε.