Να σας πω ένα με τον Πόμπο; Εννα αυξήσουμε το όριο ταχύτητας! Κύριο

Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 20:35 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Κυπραιος Διαβάστηκε 79 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Θα χρησιμοποιήσω την φράση που εχρησιμοποιήσα σαν τίτλο κάποιου άλλου πόστ μου. Εκάμαμεν τον μ**** επιστήμη!. Αυτό είναι για μένα το θέμα του ορίου ταχύτητας στο high way.


Θέλω να γράψω τόσα πολλά για αυτό το θέμα. Αλλά τι να πώ; Να γελώ, να κλαίω;
Ζούμεν σε έναν τόπο που έσχει 1002 προβλήματα. Να ξεκινήσω που τα σκάνδαλα; Να συνεχήσω που τα ρουσφέτια; Να τελειώσω στον μη σεβασμό του διπλανού μας; Όξα να αναφέρω τα αμπελοπούλια τζαι η κακομεταχείριση στα τετράποδα
Τα προβλήμτα μας τελικά μες τούτον τον τόπο εν ανύπαρχτα που κάθουντε τζαι μελετόυν τζαι κάμνουν εκθέσεις αν θα ανανεώσουν το όριο ταχύτητας. Τζαι το πιο αστείο να ασχολούντε 2-3 τμήματα για τούτο το θέμα.
Το ότι εγέμωσεν η Κύπρος Σχιούμαχερ ξέρουμεν το (εμένα προσωπικά ποττέ εν με εγράψαν στο highway). Όταν όμως η μεγαλύτερη απόσταση Πάφος – Αγιά Νάπα εν σχεδόν δκίο μίση ώρες μπορείς να καταλάβεις για τι μιλούν τζαι γράφουν τες εκθέσεις. Να πηαίνεις 10 λεπτά πιο γρήορα στον προωρισμό σου. Εν για τούτο που μιλούν!
Δεν γνωρίζω γιατί υπήρξε τέτοιο θέμα τζαι ούτε θα το ερευνήσω. Τούτο που ξέρω ένι ότι τούτο το σχέδιο θα μας βοηθήσει να πιένουμε 10 λεπτά πιο γρήορα στον προωρισμό μας, όπως επροανάφερα.
Οι αρμόδιοι έν εχουν καλύτερο θέμα να ασχολούντε για να κάμνουν εκθέσεις κτλ; Ασχολειθείτε με κάτι που αξίζει τζαι κανεί να ασχολείστε με τρίσχες. Αν είναι δυνατόν

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.