Το IQ παπουτσόσικο στην Κύπρο ξανακτυπά. Κύριο

Τετάρτη, 30 Αύγουστος 2017 13:47 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Κυπραιος Διαβάστηκε 549 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολλές φορές ρωτούν με τους εαυτούς μας. Ρε μα εν νορμάλ οι ανθρώποι δαμέσα. Η απάντηση που παίρνουμε τες παραπάνω φορές εν αρνητική. Εχουμεν τζαι λαλούμεν.

Καταζήτα με η αστυνομία γιατί κάμνω διάφορες απατεωνιές σε βασανισμένους ανθρώπους τζαι πιο συγκεκριμένα στους πρόσφυγες. Καταζητά με η Ευρωπαική αστυνομια τζαι εγώ πάω στην αστυνομία Κύπρου να φκάλω χαρτί καλής διαγωγής τζαι καθίσκουν με μέσα.

Ενεν του παρόντος να κάτσω να γράψω τες πελλάρες που έκαμνεν τζαι εγύρεφκεν τον η αστυνομία. Να κατακρίνω ότι εκμεταλλεύκετε τους βασανισμένους αθρώπους; Ενεν τούτο το θέμα. Πόσο IQ παπουτσόσικο να αντέξει τούτος ο τόπος; Εν μπορώ να καταλάβω πλέον πως σκέφτεται ο κόσμος. Παρακαλώ να μείνουμε στην πράξη IQ τζαι όχι στο τον εγύρευκε η αστυνομία.

Που την άλλη όμως όπως εγράψαμε τζαι σε πιο παλιό μας άρθρο, ο νους του κάθενος εν διαφορετικός τζαι μπορεί να σώσει ζωές. Φτάνει να κόφκει ο νούς σου. Τούτος ο στρατιώτης στον δευτερό παγκόσμιο πόλεμο, επείεν στον πόλεμο χωρίς όπλον, είσχε πολλήν IQ τζαι έσωσεν ζωές.

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.