Ο Κυπραίος, εν Κυπραίος τζαι θα αλλάξει - Μολών Φραπέ Κύριο

Παρασκευή, 01 Σεπτέμβριος 2017 11:08 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Κυπραιος Διαβάστηκε 224 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάποιες φορές η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδκια. Τι εννοώ; Ενεν τόσο το ότι εν τα γενέθλια μου, ενεν τόσο ότι εν η τάχα μου η δική μου ημέρα.

 

Τζίνο που ένει, πολλές συμπτώσεις ημερολογιακές τον τελαυταίο τζαιρό. Εννα σας εξηγήσω πιο κάτω τι εννοώ. Ούτε πιστεύκω σε μάγισσες τζαι χαρτορίχτες, αλλά στις απλές συμπτώσεις που μπορείς να τες αναφέρνεις στους φίλους σου τζαι να κάμνεις φιλοσοφικές συζητήσεις.

Αρκετά πλάσματα τζαι πιο συγκέκριμενα οι φίλοι μου ξέρουν ότι τα τελευταία χρόνια εδούλευκα μόνος μου. Αμαν δκιαβάσετε ως το τέλος εννα καταλάβετε τζαι τον λόγο του τίτλου τζαι που θέλω να το πάρω.

Η τελευταία μου δουλειά ήταν το 2014. Εκ τότε δουλεύκω μόνος μου. Τωρά εννα μου πείτε που κολλά. Εννα σας εξηγήσω τζαι να καταλάβετε.

Επειδή εβαρέθηκα να είμαι ο καλός σαμαρίτης της υπόθεσης , να με ποιάνει ο καθένας ότι ώρα του κατεβεί τζαι μετά αμαν έρτει η ώρα της πληρωμής να με έσχει σαν τον καλύτερο του φίλο. Τούτο εν γίνεται που ένα άτομο αλλά που πολλούς. Για τούτους τους λόγους, αποφάσησα να έβρω δουλειά μιας τζαι οι γνώσεις μου πλέον εν πολλά παραπάνω.

Η σύμπτωση ένι ότι πριν 1 εβδομάδα που επεία σε ένα interview επάρκαρα το αυτοκίνητο μου ακριβώς στο ίδιο πάρκινγκ που επαρκάρισκα κατά την διάρκεια που με εργοδοτούσεν η πρώτη μου η εταιρεία.

Επεία 2-3 interview τες τελευταίες ημέρες, αλλά τζίνο που επία εχτές τζαι έστειλα την εργασία μου σήμερα, έχω πολλή τσανς να με ποιάσουν. Μάχουμε να έβρω δουλειά τζαι το πρώτο μου interview ένει που το πάρκινγ που επάρκαρα στο πρώτο interview της ζωής μου. Εν κάνει η δουλειά που έχω πολλές προοπτικές να με ποιάσει είδεν με την μέρα των γενεθλίων μου.

Τούτα ούλλα λαλώ σας τα για να καταλήξω κάπου. Ενεν τόσο ρόδινα τα πράματα να έσχεις την δική σου δουλειά, όπως ενενι ρόδινα να δουλεύκεις σε μάστρο τζαι να νομίζεις ότι ο δικός σου εν ο σχιρότερος. Το ένστυκτό μου άλλαξε τζαι είμαι σίουρος πως αρκετοί μάστροι φκάλλουν νεύρα πάνω σας λόγω των πελατών. Μεν το παίρνετε προσωπικά.

Τζαι επίσης τούτα λαλώ τα για να κάμω τους νέους να καταλάβουν κάποια πράματα.

Η σελίδα που εδούλευκα τόσα χρόνια τζαι εννα το κάμω όσπου να πεθάνω. Τούτη η σελίδα εν το καμάριν μου τζαι λαλούν την www.optiopus.gr. Μέσο τούτης της σελίδας μπορείς να παίξεις πολλά παιχνίδκια για να περάσεις την ώρα σου ή να κεδρίσεις δώρα μέσον τον παιχνιδο-διαγωνισμών. Εννα ήταν μεγάλη μου χαρά να

Το να μεν τζιμάσε τες νύχτες τζαι να προσπαθείς με 1002 προβλήματα να δημιουργήσεις κάτι δικό σου πιστέψετε με φκάλλει πολλά το επαγγελματικόν σας επιπέδον σας σε θέμα χρόνου.

Επίσης προσπαθείστε να είσαστεν επαγγελματίες. Να ακούετε τον άλλο με προσοχή, να κρατάτε σημειώσεις τζαι να μεν θύγεστε με το πραγμτικό. Τζαι το πιο σημαντικό να μεν παένετε κάθε 20 λεπτά να καπνίζετε η να πίνετε φραπέ με τον νανέ σας. Εγώ λόγω της 5αετής μου διαμονης στην Αγγλία, εδημιούργησα μια Κυπριο-Αγγλική νοοτροπία αν μπορώ να την χαρακτηρίσω. Αγγλική στον τρόπο τον οποίο εννα αντιμετωπήσω την δουλειά τζαι τον πελάτη σαν επαγγελματίας. Τζαι Κυπριακή που εννα αντιμετωπήσω τον πελάτη σαν διαφορετικόν άνθρωπο, τζαι όι απλός σαν πελάτη.

Η μόνη συμβουλή που εν θα σας δώκω γιατί ούτε εγώ ο ίδιος ακόμα εν την ήβρα ένει πως να κάμεις τον άλλο να σε πιερώνει την ημέρα που τελειώνεις την δουλειά που έκαμες με τόσο κόπο. Τζαι αμαν πάτε να αρκίστε τες πληρωμές σε έναν μεροκαμαθκιάρη, να ξέρετε ότι τζίνα τα λεφτά μπορεί να ήταν για να περάσει τον μήνα του. Το ότι κάποιος έσχει δική του επειχιρήση εν σημαίνει ότι εν πλούσιος τζαι μπορεί να καρτερά όποτε σας κατεβάσει η κελλέ σας να τον πιερώσετε.  Αν μεν έσχιετε τα λεφτά απλός μεν το γοράσετε ή κάμετε συμφωνία που την αρχή μαζί του τζαι να σαστεν ξεκάθαροι.

Πριν τελειώσω εννα ήθελα σε περίπτωση που σας άρεσεν το κείμενο μου να το κάμετε κοινοποίηση για να το δουν τζαι άλλοι. Αμαν θέλετε να δκιαβάσετε τζαι άλλα κείμενα μου καθώς τζαι να κάμετε like στην σελίδα μου στο facebook για να δκιαβάζετε τζαι άλλες αρθογραφίες μου.
 

Εν τούτοι οι λόγοι εγώ που φακκώ τζαι ορίδομαι τζαι φωνάζω ότι αρκετά από τα προβλήματα μας, εμείς τα εδημιουργήσαμε τζαι μετά οι πολιτικοί τους οποίους πάλε εμείς ψηφίζουμεν ή φκάλλουμεν  τους ίδιους τζαι ανακυκλώνουμεν τους.

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.