Εν θα σας διδάξω ΑΕΛΙΣΜΟΝ Κύριο

Κυριακή, 03 Σεπτέμβριος 2017 00:21 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Κυπραιος Διαβάστηκε 2332 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το σημερινό άρθρο σην σελίδα μου εν άκρος ΑΕΛίστικο. Τους άλλους οπαδούς εν τους αφορά. Μπορούν να το δκιαβάσουν αλλά εν θα κρίνουν για κάτι που λαλώ που την καρκιά μου.

sofochris

Ρε γαμώτο κέρατο μου. Τωρά που γράφω το κείμενο εν 3¨08 στις 9/3/2017. ¨Ηρτα που γάμο εν ξέρω τζαι γώ με πόσα ποτά που την χειροκιτία – Λευκωσία. Ο γάμος της πρώτης μου ανηψιάς.

Άνοιξα το κομπιούτερ μου για να σας γράψω τούτα που νιώθω. Παρά το ότι είμαι εν ξέρω τζαι γώ με πόσα ποτά εντούντης θέλω να φάω μιαν ώρα στο κομπιούτερ για να σας τα πώ. Φυσικά ας εν καλά η γυναίκα που οδηγά το αυτοκίνητο που εν είπιε. Στα ΑΕΛΙΣΤΙΚΑ ΤΩΡΑ

Για ούλλα φτέει ο Σοφοκλέους. Ναι για ούλλα. Έτσι λαλείτε. Εν το λαλώ εγώ. Εσείς το λαλείτε.

Εννα αρκέψω που τζίνα που φτέει τζαι τζίνα που του χρεώνουν κάπιοι ότι φτέει.

ΝΑΙ ΦΤΕΕΙ ΜΕ ΤΑ 1000 ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΓΕΙΑ. ΗΞΕΡΕΝ ΟΤΙ ΕΠΕΖΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ. ΤΙ ΕΚΑΜΕΝ; ΤΙΠΟΤΕ. ΤΖΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝ ΕΧΑΣΕΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ. ΑΝ ΕΚΑΜΝΕ ΕΣΤΑΣΗ ΕΝΝΑ ΚΕΡΤΙΖΕΝ.

ΕΠΟΙΑΣΕΝ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΕΧΑΣΑΜΕΝ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ.

Το μόνο λάθος στο ΝΤΑΜΠΛ που του χρεώνω ένι ότι που την απειρία του επίστεφκεν ότι εννα δέρουμεν την Ομόνοια στο ΓΣΠ τζαι εννα ποιάσουμε παραπάνω που τες εισπράξεις.

Ο διαιτητής έδωκεν κότζινη αλλά ο Εντμαρ ήβρε δοκάρι στην δωκό. Εν πουλήμενο σίουρα όμως. Ο Σοφοκλέους 1000% είπεν του Εντμάρ. Ρε μαλάκα γιατί εν βρίσκεις δοκάρι να χάσουμεν το κύπελλο;

Να συνεχήσω πάρακάτω με τούτα που νιώθω

Έκαμεν τσίοφτες με μερικούς παίχτες όπως τον Ορλάντο Σα αλλά βρίσκω του δικαιολογητικά.

Είμαι πρώτος με 5-6 βαθμούς. Πουλώ τον Σα με 500 ψωρο σχιλιάες ενώ εμπορούσα να φκάλω παραπάνω. Αμαν σας ελαλούσαν εσάς ότι σε 3 ματς εν θα βάλετε ένα γκολ να ποιάσετε το πρωτάθλημα τι εννα λαλούσατε; Ιστόριες για αγρίους. Ναι μαλακία, αλλά την ώρα που την έκαμνε αν σας ελαλουσα την κατάληξη εννα γελούσατε.

Η μαλακία σε τζίνο το πρωτάθλημα ούτε ο Ορλάντο (Μάτζικ) ήταν ουτε η τσάκρα. Η μαλακία ήταν ότι εν εβάλαμεν τους πάγκους απέναντι να διακοπεί εξ επειτιας των ΑΠΟΕΛΙΣΩΝ>

Πάμε πάρακάτω. Στον τελικό κύπελλου ο Σοφοκλέόςυ είπεν του Βουό.

Ρε κουμπάρε (εν κυριολεξλια) έν χάνεις το πέναλτι να το ποιάσει ο Απόλλωνας; Λάθος το ότι τους εσχιερετούσεν, αλλά άλλο το ένα αλλό το άλλο.

Τζαι πάμε μετά στον Χριστάκη. Παίρνει μας τελικόν. Κάμνει μαλακίες ο Χρι-Χρι τζαι ο Φεγκρούζ. Πάλε φτέει ο Σόφο. Ήθελα να δω που εσάς αν σε μιά χρονιά μπουρδελο εποιάνετε έναν προπονητάραν  τζαι με καθαρές συγκιρίες έπερνεν την ομάδα τελικό τζαι έχανεν το πάλε με καθαρές συγκιρίες ( Τα καθηγιτικά του στησίματα  εφάνηκαν πολλά την επόμενη χρονιά). Τζαι τζίνος ο προπονητής επείεν 2 φορές Γιουρόπα. Να τα λαλούμεν όπως έχουν τα πράματα.

Αν σας αρέσουν τα γραφόμενα μου ακολουθήστε με για να βλέπετε τζαι άλλα

Δκιώνχει τον Χρι-Χρι τζαι έρκετε ο Μάκης. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ. Αλλά εμείς θέλουμεν τον Πάμπο που μας είπεν ότι ενενι το αλάνι που νομίζουμεν. Φέρνει τον αλλά πάλε φτέει που τον φέρνει τζαι τρώμεν 3 συνεχόμενες ήττες.

Μετά έρκετε Μπαλταζάρ τζαι διαιτητής τζαι φκένουμεν έξω που την Ευρώπη. Φτέει πάλε που εν έφερε επιθετικόν.

Τζαι να πάω τζαι λίο πιο πίσω. Φτέει που εποιάσαμεν πρωτάθλημα τζαι έδξιοξεν τον Πάμπο.

Ναι έκαμεν λάθη, αλλά όι όσα του χρεώνουμεν. Πολλοί μπορούν να πούν είμαι υπέρ του, αλλά αμαν στον γάμο που επεία ακούω έναν άνθρωπο να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τούτον τον άνρθωπο ναι εννα τον υπερασπιστώ. Τούτος ο άθρωπος εν φκάλλει τα τζίτρινα που πάνω του τζαι κάπιοι ξέρουν τον με το παρατσούκλι Γορίλλας. Αν τον ξέρετε , εννα καταλαβετέ τζαι τι εννοώ.

Τζαι για να τελείωνω. Πείτε ότι έκαμεν 1000 λάθη ο Σόφο. Αλλά μεν μου λαλείτε ότι τα έκαμεν ξεπίτιδες. Να μεν αρκέψω τες μαλακίες που εκάμαμεν εμείς. Αλλά τούτες εν μας συμφέρουν. Η απάντηση ένει ότι ο κόσμος εν φτέει σε τίποτε. Ο Σόφο εκατάντησεν όπως τον Χριστόφκια που φτέει ακόμα τζαι για τζίνα που έν φτέει. Μεγάλη διαφορά; Ο Χριστόφκιας φτέει για πολλά. Ο Σόφο όμως φτέει για καθαρές συγκιρίες. Τζαι παραπάνω φτέει γιατί εν ξέρει να μλά.. Τούτη εν η μεγάλη διαφορά. 

Τζαι για τους πιο μιτσιούς που εγίναν ΑΕΛίστες λόγω πρωταθλήματος.

Μάθετε τι σημάινει να χάνετε 5-0 που τον Ολυμπιακό. Να μεν αρκέψω για άλλα. Κουβέντες όπως την Αούστρια τζαι σχιρότερες π.χ ήττα με 2-1 που την ΕΝΠ σε ματς που έβαλες 4 γκόλ εννα καταλάβετε ότι οι ΑΕΛίστες εν εγείναν για τα πρωταθλήματα. Αν εσείς ήσαστουν κωλόφαρδοι τζαι εγείνετε για τα πρωταθλήματα, δυστυχώς ούτε ο ΣΟΦΟ φτέει ούτε η ΑΕΛ μας. Οι πιο μιάλοι ξέρουν τι λαλώ. Τζαι Σόφο, πε του Βουό να μεν βάλει το πέναλτι. Εσύ φτέεις.

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.