Μεγάλος διαγωνισμός για FIFA & PRO Κύριο

Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017 16:42 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Κυπραιος Διαβάστηκε 653 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ιστορία του Pro ξεκινά από τότε  που το έλεγαν Winning Eleven. H πρώτη του έκδοση ήταν το 1995 στην Ιαπωνία. Στην συνέχεια το παιχνίδι μετονομάστηκε σε ISS Pro evolution και τέλος πήρε την τελική του ονομασία σε Pro Evolution από το 2001.

Όταν τελειώσει η ανάγωνση αυτού του άρθρου μπορείτε να δείτε τον διαγωνισμό και τους όρους του.

maxresdefault 1497204652 800

Φυσικά υπήρξαν και παράλληλες ονομασίες, όπου στην Ιαπωνία ήταν διαφορετική η ονομασία από την Ευρώπη.

Η πρώτη έκδοση που μπορούσες να παίξεις online κόντρα σε άλλους ήταν ή έκδοση του Winning Eleven 9, όπου κυκλοφόρησε το 2006.

Από τότε μέχρι και σήμερα το Pro Evolution θεωρείτε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου στον κόσμο με πολλές πωλήσεις.

Από την άλλη το Fifa πρωτοεκδόθηκε από το 1993 στην μορφή της θρυλικής δισκέττας. Κατά την διάρκεια του 1993 το παιχνίδι ήταν το μόνο το οποίο είχε επίσημη άδεια από την επίσημη FIFA και συμπεριλάμβανε τα πιο κάτω πρωταθλήματα. German Bundesliga and 2. Bundesliga, English Premier League , Football League, Italian Serie A , Serie B, Spanish La Liga , Segunda División, Portuguese Primeira Liga, French Ligue 1 , Ligue 2, Dutch Eredivisie, Mexican Liga MX, American Major League Soccer, South Korean K-League, Saudi Professional League, Australian A-League, Turkish Süper Lig, Chilean Primera División, Brazilian Campeonato Série A , Argentine Superliga Argentina,

Με την ευκαιρία έκδοσης του Pro & Fifa μπορείτε να μπείτε σε διαγωνισμό, όπου 2 νικητές θα κεδρίσουν το PRO EVOLUTION 2018 , ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΚΟΝΑΜΙ καθώς και άλλα διάφορα δώρα με την αγορά του FIFA ή του PRO.

Αν δεν θέλετε να μπείτε στον διαγωνισμό, αλλά να αγοράσετε ένα από τα δύο παιχνίδια μπορείτε να μπέιτε στην ιστοσελίδα www.buyaway.net και να αγοράσετε το παιχνίδι της επιλογής

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου πρέπει!

1 Να συμπληρώσεις την πάρακατω φόρμα & να κάνεις share τον διαγωνισμό

2 Να κάνεις like την πάρακατω σελίδα Made In Cyprus & Buyaway

3 Να κάνεις tag ένα φίλο σου μέσο της πιο κάτω φόρμας

3 Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 28/09/17 23:59

 • Όροι διαγωνισμού

  1.Ο διαγωνισμός αφορά 2 νικητές Pro Evolution καθώς και διάφορες φιγούρες

  2.Οι νικητές για τις φιγούρες θα πρέπει να κάνουν αγορά 1 από τα 2 παιχνίδια

  3.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι χρήστες που ακολούθησαν τα πιο πάνω βήματα.

  4. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο κάτοικοι της Κύπρου, εκτός και αν αναφέρεται σε συγκεκριμένους διαγωνισμούς ότι μπορουν να λάβουν μέρος και κάτοικοι του εξωτερικού.

  5.Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που αποστέλλονται έως την ημερομηνία και ώρα που αναφέρονται στον εκάστοτε διαγωνισμού.

  6. Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού γίνεται με αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο.

  7.Οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιούνται άμεσα για την επιτυχία τους καθώς και για το είδος του δώρου που κέρδισαν, τηλεφωνικός / SMS / WHATS APP / VIBER.

  8.Οι παραλήπτες πρέπει να παραλάβουν το δώρο τους από το D&M Musical Way που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή 63Β στην Λεμεσό

  9.Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται και δε μεταβιβάζονται σε τρίτους.

  10.To MadeInCyprus δε φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.

  11.Το MadeInCyprus δικαιούται να μεταβάλει τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του ή να τον ανακαλέσει με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα madeincyprus.net

  12.Το MadeInCyprus δικαιούται ενημερώσει τους χρήστες μέσο SMS/WHATS APP/VIBER για μελλοντικούς λογαριασμούς καθώς και για διάφορες προσφορές παιχνιδιών. Ο χρήστης κατά την διάρκεια παραλαβής των διαφημιστικών μηνυμάτων μπορεί να ζητήσει να αφαιρεθεί ο αριθμός του από την βάση δεδομένων

  13.Κατά την παραλαβή του δώρου ο νικητής θα ζητηθεί να φωτογραφηθεί με τα δώρα του για σκοπούς προβολής

  14. Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εν θα σας διδάξω ΑΕΛΙΣΜΟΝ