Σπούδασε τζίνο που σου αρέσκει τζαι μεν ακούεις κανέναν Κύριο

Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 20:01 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Φοιτητές Διαβάστηκε 488 φορές

Κατά τα παιδικά μου χρόνια δεν ήμουν τζαι ο καλύτερος μαθητής. Ήμουν ένας μέτριος μαθητής του 16. Εν ήξερα τι μου εγείνετουν για τον απλό λόγο ότι εν είχα κανέναν να με καθοδηγήσει. Εμάχουμουν μέρα νύχτα με τα βιντεούθκια στο κινητό μου τζαι γενικά άρεσκεν μου να ασχολούμε με τεχνολογία.

 

Αμαν έκαμνα κανέναν αστείο βίντεο ελαλούσαν με τζαι καρακιόζη, αλλά τούτο το ‘’καρακιοζιλίκι’’ εν η μόδα της εποχής μας.

Οι γονιοί μου εστέλλαν με μια που τες πολλές τέχνες τζαι πιο συγκεκριμένα πιάνο. Είχα τόσο ταλέντο που εν εκατάφερνα καν να παίζω μες την ορχήστρα του σχολειου. Που ήμουν μιτσής εδικαιολογούσα το, ότι επίενα κλασσική μουσική τζαι στην ορχήστρα ήταν άλλο στιλ.

Τωρά που εμεγάλωσα καταλαμβαίνω, ότι απλός εν μου έκαμνεν.

Εν κατακλείδι το μασκαραλλικι με τα βίντεο έγεινεν η πραγματική μου δουλειά. Όνομάζεται Social Media.

Με πολλή δόση τύχης εκατάφερα τζαι εσπούδασα στην Αγγλία Interactive Media & Web. Λαλώ με πολλή δόση τύχης γιατί ήταν να πάω μουσικός τζαι μέσα σε 1 ημέρα εγνώρισα τον σωστό άθρωπο τζαι επίρεν με τζιαμέ που έπρεπε να πάω.

Τελειώνει το σχολείο τζαι αρκέφκει το πανεπηστίμιο. Ούλλοι λαλούν μας ότι οι αποτυχημένοι παν στο πανεπηστίμιο του Wolverhampton. Ναι εν τούτη η αντιμετώπηση μας για άτομα τα οποία επείαν σε ένα πανεπιστήμιο πιο ‘’χαμηλής’’ δυναμικής.

Αλλά το πανεπιστήμιο τι νομίζεται εννα σας μάθει; Να είσαστεν ευγενικοί; Τούτο μαθένετε το που την μέρα που γεννιέστε μέσα που την ζωή σας. Εννα σας μάθει να αντέχετε την πίεση; Εννα σας μάθει ενώ κάτι φαίνεται ότι εν μπορεί να γείνει να το κάμετε;

Το να σπουδάσετε στο Χάρβαρντ σημαίνει ότι ως τα 18 είαστεν ανταγωνιστικοί τζαι πιο μελετηροί που τους άλλους. Επίσης σημαίνει ότι έσχιετε στόχους στην ζωή σας. Ναι παραδέχουμε το. Έσχει πανεπιστήμια που εν πιο δυνατά που κάποια άλλα.

Καλύτερα να σπουδάσω σε κάτι που εν υποδιέστερο, να μου δώκει την ευκαιρία να αντεπεξέλθω τζαι στην συνέχεια να μπορώ να το συνεχήσω, παρά να πάω κάπου που να μεν μπορώ να αντεπεξέλθω.

Επίσης ο μύθος ότι στην Αγγλία εν πιο ακριβά τα δίδακτρα κάποτε πρέπει να σταματήσει. Σε ένα άλλο άρθρο εννα σας το εξηγήσω το γιατί.

Όπως τζαι να έσχει καταλάβετε πριν πάτε να σπουδάσετε ότι το πανεπηστιμίο απλώς ένει η βοήθεια για να προχωρήσετε στην επαγγελματική σας καριέρα, αλλά μεν τα βάλλετε σε καλά τζαι κακά πανεπιστήμια.

Να προτιμήσετε να πάτε σε ένα ‘’τελευταίο’’ τζαι να κάμνετε τζίνο που σας αρέσκει, έστω τζαι την τελευταία στιγμή, παρά να πάτε στο πρώτο, μόνο τζαι μόνο γιατί επεράσετε τζαι εν που τα καλύτερα. Τζίνος που το κάμνει γιατί το αγαπά, ακόμα τζαι στο τελευταίο εννα έσχει τα εφόδια να φκεί πρώτος.

 

Αν δεν αγαπάς τζίνο που κάμνεις καλύτερα παρέτα τα τζαι έβρε τζίνο που γουστάρεις

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.