Όταν ο «μου***» έγεινεν επιστήμη Κύριο

Τρίτη, 29 Αύγουστος 2017 18:47 Γράφτηκε από τον  Κατηγορία Αθλητισμός Διαβάστηκε 150 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πηαίνω μάππα που τον τζαιρό που θυμούμε τες παττίσχες στην θάλασσα απέναντι που το κηπούιν της Λεμεσού.

Κάθε χρόνο κάποιοι ανοίουν τις κελλάες τους τζαι κάποιοι καρεκλοκένταβροι στήννουν μας στην γωνιά ούλλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Σαν να τζαι όσοι πάμεν να δούμεν μάππα ήμαστεν καφκατζίες.

 

Τι ποιο ωραίο υπάρχει που να παίζει η ομάδα σου ένα ντέρμπυ, να χάνει η να κεδρίζει με καθαρό σκορ τζαι στην συνέχεια να συμμετέχεις στις κουβέντες του λεγόμενου καφενέ. Να παένεις σπιτούι σου εκνευρισμένος ή χαρούμενος τζαι να περιμένεις την επόμενη μέρα να χωστείς στο πετσί σου ή να περιπέξεις τον συνάδελφο.

Τζαι μετά για μεμονομένα επεισόδια να σε λαλούν τζαι χούλιγκαν. Εννα διηγηθώ μιαν ιστορία που εν 100% αληθινή τζαι φκάλλετε τα συμπεράσματα σας μόνοι σας.

Στο αλησμόνιτο παιχνίδι τίτλου ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ στην Λευκωσία, όπου οι οπαδοί των 2 ομάδων εσιγκρουστήκαν, έτυχε να ήμουν τζαι εγώ πιο πίσω. Όταν επέρασα τα ΓΣΠ για να πάω που το roundabout το κεντρικό της Λευκωσίας τζαι να γυρίσω πίσω για να παρκάρω το αυτοκίνητο, αρκέφκαν τζαι εσύρναν μου πέτρες.

Να αναφέρω ότι 100 μέτρα πριν το συμβάν τζαι 100 μέτρα μετά υπήρχαν αστυνομία. Η πρώτη αντί να μας ειδοποιήσει ρε γάροι μείνετε τζιαμέ τζαι πιο κάτω σύρνουν πέτρες, άφηκεν μας να πάμεν. Ευτύχως εν εκούτζισε καλά ο αντίπαλος τζαι εφάνηκα κατά κάποιο τρόπο τυχερός.  Στην συνέχεια τζαι ενώ μου εσείραν πολλές πέτρες, συνεχίζω τζαι με μεγάλη μου έκπληξη θωρώ την αστυνομία να μας κάμνει μπλόκκο. Ήμαστουν εμείς στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία λιο πριν το Round About, τζαι οι ΑΠΟΕΛίστες έρκουνταν που Λευκωσία στο απέναντι round about για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους. Λίο πιο κάτω εμαλλώναν κάποιοι με χημικά και τα λοιπά.

Οι ερωτήσεις μου ένοι οι εξής. Σε περίπτωση που έρκουνταν τζίνοι που εμαλλώναν προς τα πάνω μας, είτε ήταν της μιάς ομάδας είτε της άλλης ποιος εννα την επλέρωνε;. Αν έρκετουν κάποιος προς το μέρος κάποιου πατέρα με τα παιδκιά του είτε ΑΕΛίστα είτε ΑΠΟΕΛίστα τζαι η μόνη διαφυγή ήταν ποιος εννα προλάβει να σχήσει την κκελλέ του άλλου ήταν να ένει χούλιγκαν; Γιατί έτσι έγεινε τζίνη την μέρα.

Έρεσσεν ο κόσμος που επείεν να δεί την μάππα δίπλα που τους καφκάες τζαι η αστυνομία εσταματούσεν τους ακριβώς στα επίμαχα σημεία. Πόσο εύκολα ήταν να γίνω χούλιγκαν;

 

Οι χούλιγκαν σίουρα υπάρχουν στα γήπεδα μας, αλλά υπάρχουν τζαι οι οικογενειάρχες. Θέλουμεν να δούμεν μάππα τζαι να υποστηρίξουμε την ομάδα μας. Εν με κόφτει αν ο άλλος φωρεί πορτοκαλιά , πράσινα η μπλέ. Εννα τον κανονίσω ή εννα με κανονίση την επόμενη μέρα με τες κουβέντες του καφένε. Αγαπούμεν την μάππα, θέλουμεν γεμάτα γήπεδα, παρετά τε μας με τες ασχετοσύνες σας. Ούλλοι σας.  

Αμαν σας άρεσε το άρθρο μου τζαι συμφωνείτε εννα ήθελα να το αναδημοσιεύσετε για να το δεί όσο παραπάνω κόσμος γίνεται. Αν που την άλλη αρέσκουν σας οι προσωπικές μου απόψεις στα δεξία έννα δείτε το κουτί που μπορείτε να κάμετε like στην σελίδα μου.

Share το άρθρο

Like την σελίδα μας

Σχολιάστε

Ελπίδιος Χριστοδούλου

Αρέσκει μου να αρθογραφώ που 15 χρονών. Τωρά είμαι 29 χρονών ματράχαλος. Πιστεύκω ότι το να γράφεις στα κυπριακά, φέρνει πολλά καλλύτερα αποτελέσματα γιατί εν η δυάλεκτος που μιλούμεν τζαι εν αναγκάζουμεν τον νου μας να κάμνει 2 δουλειές (μετάφραση από Ελληνικά στα Κυπριακά). Το blog αυτό εννά έστιαστεί περισσότερο στα κοινωνικά θέματα όπως τζαι εννά βάλλει τους αναγνώστες του σε διάφορους διαλογισμούς.